BALENIE: 30 G, OBSAH CUKRU: 6.9G
PREČO NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN MILK CHOCOLATE?
- LAHODNÉ MANDLE V BIELEJ ČOKOLÁDE S PRÍDAVKOM ŠKORICE
- VYROBENÉ Z NAJKVALITNEJŠÍCH SUROVÍN
- SLADENÉ MALTITOLOM
- BEZ PRIDANÉHO CUKRU!
- VYNIKAJÚCE OBČERSTVENIE KEDYKOĽVEK POČAS DŇA
- DOKONALÁ NÁHRADA SLADIDIEL
NUTLOVE je láska, ktorá je návyková!
NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON sú chrumkavé mandle v bielej čokoláde so škoricou. Ak máte radi orechy, bielu čokoládu a škoricu, je to ideálne občerstvenie pre vás. Štipka škorice dodáva arašidom charakteristickú sladkú a korenistú chuť a arómu.
Mandle ukryté pod čokoládovou „škrupinou“ obsahujú veľa výživných látok, ktoré sú cenné pre náš organizmus. Sú bohatým zdrojom bielkovín a „dobrých“ nenasýtených mastných kyselín. Mandle okrem veľkej dávky sacharidov poskytujú aj vitamíny B3 a E, ako aj draslík.
V NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON sme ako náhradu cukru použili maltitol, ktorý sa používal v rovnakom pomere ako cukor, takže nie je potrebné meniť receptúru a nahrádzať ju inými prísadami.
NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON si môžete vychutnať rôznymi spôsobmi. Ako doplnok na dochutenie šalátov, ovocných alebo zmrzlinových dezertov. Môžete ho tiež pridať do müsli, kaše alebo prírodného jogurtu. Najlepšie samozrejme chutí priamo z krabice.
MANDLE
Mandle vďačia za svoju výživovú hodnotu prítomnosti esenciálnych nenasýtených mastných kyselín (EFA), draslíka, horčíka, antioxidantov a vitamínov: niacín (PP) a vitamín E, známy ako vitamín mladosti. Vďaka bohatstvu týchto živín podporujú obehový systém a prácu mozgu, pomáhajú športovcom dosahovať vysoké výsledky a uľahčujú efektívne chudnutie. Nie nadarmo sa mandle nazývajú „kráľovné orechov“! Zistite, ako môžu zlepšiť váš pocit pohody.
Medzi orechmi a semenami sa mandle vyznačujú tiež vysokým obsahom rastlinných bielkovín (približne 21 g/100 g), po ktorých majú fyzicky aktívni ľudia zvýšený dopyt, a vlákniny. Niacín prítomný v mandliach pôsobí proti pocitu únavy. Horčík obsiahnutý v mandliach ovplyvňuje metabolické zmeny, zvyšuje odolnosť proti stresu a zabraňuje svalovým kŕčom. Poruchy žalúdka môžu dramaticky ovplyvniť výkon, a preto športovci túžia siahnuť po potravinách bohatých na vlákninu, ako sú mandle. Kalórie, ktoré mandle poskytujú, zvyšujú energiu!
ŠKORICA
Škorica je pokladnicou mnohých zdraviu prospešných látok, z ktorých najcennejšia je cinnamaldehyd, ktorý dodáva škorici charakteristickú vôňu. Škorica dodáva energiu a vitalitu a je skvelým zdrojom vápniku, železa a mangánu. Stimuluje trávenie, dodáva telu vlákninu, zabraňuje prekysleniu a má protihnačkové vlastnosti. Inhibuje rast a bojuje proti baktériám a kvasinkám, takže ho možno použiť aj ako prírodný konzervačný prostriedok. Má protizápalové vlastnosti.
KEDY SI DAŤ NUTLOVE WHOLE NUTS ALMONDS IN WHITE CHOCOLATE AND CINNAMON?
ZAKAŽDÝM, KEĎ MÁTE CHUŤ NA SVOJE OBĽÚBENÉ SLADKOSTI!