- JE ZMESOU NAJKVALITNEJŠIEHO KONCENTRÁTU A IZOLÁTU SRVÁTKOVÉHO PROTEÍNU V POMERE 60 KU 40
- OBSAHUJE 80 % PROTEÍNU
- SLADENÉ SUKRALÓZOU, BEZ ASPARTÁMU
- IDEÁLNE NA DEZERTY, FIT PEČIVO A OBČERSTVENIE
- BUĎTE PROFESIONÁLOM, AJ KEĎ STE AMATÉR
ALLNUTRITION PRO WHEY e zdrojom najkvalitnejšieho srvátkového proteínu. Vďaka jedinečnej kombinácii srvátkového proteínového koncentrátu a izolátu (WPC + WPI) poskytuje PRO WHEY svalom optimálne zloženie výživných látok, ktoré konzumujeme počas cvičenia. To znamená, že PRO WHEY poskytuje kompletné bielkoviny bez zbytočného cukru a tukov.
Proteín obsiahnutý v PRO WHEY sa vyznačuje rýchlou absorpciou, vysokou úrovňou rozvetvených aminokyselín BCAA a vysokou biologickou hodnotou. Biologická hodnota je indikátorom množstva bielkovín, ktoré dokáže telo naraz absorbovať. Vysokej hodnote biologickej hodnoty zodpovedá aj vysoko kvalitná proteínová výživa.
VÝHODY UŽÍVANIA ALLNUTRITION PRO WHEY
PRO WHEY dopĺňa našu stravu bielkovinami, podporuje regeneráciu po tréningu a zároveň vďaka mnohým rôznym príchutiam - chutí vynikajúco. Bez ohľadu na to, či je to rekreačná gymnastika raz týždenne, presúvanie ton železa alebo beh v bahne - PRO WHEY si splní úlohu v každom prípade. Vďaka regeneračnému účinku vám PRO WHEY pomôže čeliť novým výzvam bez ohľadu na to, aký druh činnosti vykonávate.
PRO WHEY je dodávaný v instantnej forme, takže sa dobre mieša, ľahko sa rozpúšťa a konzistencia dávky pripravenej na konzumáciu je dokonale krémová a úplne bez hrudiek. To umožňuje použiti PRO WHEY v kuchyni ako plnohodnotnej prísady do pečiva, dezertov a občerstvenia.
PREČO SÚ PROTEÍNY TAKÉ DÔLEŽITÉ
Proteín je hlavným stavebným prvkom svalového tkaniva. Reguluje metabolické zmeny v tele vytváraním enzýmov, hormónov a protilátok. Aminokyseliny v nich obsiahnuté zintenzívňujú anabolické procesy v tele a chránia svaly pred katabolizmom. Okrem tukov a sacharidov sú jednou z najdôležitejších zložiek stravy.
ČO JE WPI?
Srvátkový proteínový koncentrát je zložka mliečneho pôvodu získaná procesom mikrofiltrácie alebo ultrafiltrácie. WPC sa v porovnaní s inými proteínmi (najmä zeleninovými, ale aj kazeínovými, mäsovými alebo dokonca vajcovými) vyznačuje mimoriadne vysokou nutričnou hodnotou, ktorá je výsledkom veľkého podielu exogénnych aminokyselín (nazývaných EAA), najmä aminokyselín s rozvetveným reťazcom.
ČO JE WPC?
Srvátkový bielkovinový izolát, podobne ako srvátkový koncentrát, je bielkovina mliečneho pôvodu. Typicky sa WPI získava technologickým procesom nazývaným priečna mikrofiltrácia (CFM), ktorý prebieha pri nízkych teplotách. Vďaka tejto metóde nedochádza k denaturácii aktívnych biozložiek.