ALLDEYNN WHEYROSE je kompletný pitný proteín s pridanými tráviacimi enzýmami značkovej receptúry Digezyme®. Výživa bielkovinami je založená na Whey Protein Concentrate - srvátkový proteínový koncentrát bez laktózy. WHEYROSE sa vyznačuje tým, že ľahké trávenie, rýchla absorpcia a vysoký obsah esenciálnych vetvených aminokyselín BCAA.
WHEYROSE je proteín určený pre všetkých, ktorí majú problémy so znášanlivosťou iných proteínových doplnkov.
Vyskúšajte WHEYROSE v najpredávanejších príchutiach:
- biela čokoláda s kúskami lyofilizovaných malín,
- čokoládová čerešňa s kúskami lyofilizovaných čerešní,
- vanilka a čučoriedky s kúskami lyofilizovaných brusníc,
- arašidové maslo s himalájskou soľou a kúskami sušienok bez cukru,
- sušienky s kúskami sušienok bez cukru a mnoho ďalších!
PREČO ALLDEYNN WHEYROSE?
PODPORA TRÁVENIA S DIGEZYME®
Digezyme® je komplex tráviacich enzýmov patentovaný americkým laboratóriom Sabinsa, ktorý obsahuje amylázu, celulázu, lipázu, laktázu a proteázu. Tráviace enzýmy pomáhajú rozkladať makromolekuly na menšie zložky, takže zložky z potravy a živín WHEYROSE, dokážem sa asimilovať ešte lepšie.
PODPORUJE ROZVOJ ATLETICKEJ POSTAVY
Bielkoviny sú základnou makrokomponentou každodennej stravy a majú v tele stavebnú funkciu - prispievajú k tvorbe rast a zachovanie svalovej hmoty a zároveň podpora zdravých kostí [1].
Dostatok bielkovín je dôležitý najmä pre športovcov a všetkých aktívnych ľudí. Ak máte záujem o väčšie výhody fyzickej aktivity a vaším cieľom je vyformovať si krásnu, vyšportovanú postavu, potom WHEYROSE je pre Vás ideálnym produktom.
Tréning, strava a bielkovinová výživa WHEYROSE pomôcť vám uspieť a dosiahnuť všetky vaše ciele v oblasti postavy!
NIEKOĽKO SLOV O LAKTÓZE A LAKTÓZOVEJ INTOLERANCII...
Je to mliečny cukor zložený z molekúl glukózy a galaktózy. Laktóza sa prirodzene vyskytuje v kravskom mlieku a obsahuje od 4,6 do 4,9 g v každých 100 g. Mliečny cukor sa nachádza aj v mnohých ďalších výrobkoch vrátane: zmrzliny, kefíru, cmaru, bieleho syra, smotany alebo prírodného jogurtu. Laktóza je nevyhnutná počas dojčenského obdobia. Enzýmom zodpovedným za jej trávenie je laktáza, ktorej aktivita v neskorších fázach ľudského vývoja klesá, čo vedie k intolerancii laktózy a vzniku tráviacich problémov.
Intolerancia laktózy je v súčasnosti veľmi častým ochorením, ktoré sa aktivuje pri nedostatku laktázy - enzýmu potrebného na štiepenie laktózy - v tele. Neznášanlivosť sa prejavuje nepríjemnými gastrointestinálnymi príznakmi. Ľudia s intoleranciou laktózy sa okrem iného sťažujú na: nevoľnosť, bolesti brucha, plynatosť a koliky.